جمعه 1 مرداد با اخبار استارتاپی این هفته همراه باشید

1-به‌زودی دیجی کالا از خدمات جدید لجستیکی خود رونمایی خواهد کرد.

این هفته مؤسسان دیجی کالا از ارائه خدمات لجستیکی و وب‌سرویس این شرکت به سایر کسب‌وکارها در آینده‌ای نزدیک خبر دادند. همچنین آن‌ها گفتند به‌زودی دیجی کالا امکان تولید محتوای کاربران به‌منظور ثبت علائق و نظرات درباره کالا و تجربه خریدشان و امکان اشتراک‌گذاری آن‌ها روی شبکه اجتماعی دیجی کالا شبیه آنچه در اینستاگرام اتفاق می‌افتد را فراهم خواهند کرد.

2-دیوار از قابلیت جدید خود برای ایجاد ارتباط مؤثرتر با جویندگان کار روی پلتفرم خود خبر داد.

دیوار این هفته خبر داد پنل ویژه کارفرمایان را برای منابع انسانی شرکت‌ها به‌منظور یافتن و ارتباط گرفتن مؤثرتر با جویندگان کار روی پلتفرم خود تدارک دیده است. این قابلیت علاوه بر کمک به کارفرما برای انتشار راحت‌تر آگهی شغلی، خواندن متن آگهی را برای مخاطب نیز آسان می‌کند. اگر یک آگهی از طریق این پنل ارسال شود کنار آن نشان مدارک کارفرما تائید شده قرار خواهد گرفت.

 

3-ارائه خدمات رایگان اسنپ دکتر به معلولین و بیماران خاص تا سقف 100 هزار تومان!

این هفته اسنپ دکتر خبر داد در طرحی به نام «سلامتی ببخشیم» از 28 تیر تا 11 مرداد 1400 به‌تمامی افراد دارای معلولیت و بیماری‌های خاص برای دریافت مشاوره پزشکی و روانشناسی و نیز سفارش آنلاین نسخه دارو خدمات رایگان تا سقف یک‌صد هزار تومان ارائه می‌دهد.

4-هدیه 25 میلیون ریالی ابرآروان به استارتاپ های تازه‌کار!

شرکت ابرآروان این هفته خبر داد به استارتاپ هایی که در سال اول فعالیت خود هستند 25 میلیون ریال اعتبار استفاده از محصولات ابری هدیه می‌دهد. گفتنی است حمایت ابرآروان در سال دوم فعالیت استارتاپها نیز ادامه دارد و این استارتاپها هم می‌توانند تا سقف 25میلیون ریال پنل آروان را شارژ کنند و ابرآروان نیز به همان میزان به اعتبار کیف پولشان اضافه خواهد کرد.

5-باشگاه کارآفرینی تیوان به کارخانه نوآوری آزادی پیوست.

این هفته خبر رسید باشگاه کارآفرینی تیوان به‌تازگی به کارخانه نوآوری آزادی تغییر مکان داده است. هم اکنون 700 مترمربع از فضای جدید شتاب‌دهنده کارا در کارخانه نوآوری آزادی به تیوان اختصاص داده‌شده است. این فضای جدید 13 اتاق اداری و 70 صندلی در فضای کار اشتراکی دارد. تیوان در سال 95 آغاز به کار کرد.

6-ارزش استارتاپ بلنت 4 میلیارد دلار در بورس نیویورک تخمین زده شد!

ابتدای هفته خبر رسید استارتاپ فعال در حوزه فین تک به نام بلنت با ارزش‌گذاری 4 میلیارد دلار در بورس نیویورک عرضه‌شده است. بلنت توسط نیما قمصری کارآفرین ایرانی که در کودکی به آمریکا مهاجرت کرده و به دانشگاه استنفورد رفت، هم بنیان‌گذاری شده است.

7-لغو پرداخت عوارض 2 درصدی تاکسی‌های اینترنتی!

این هفته هیئت عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه دریافت عوارض 2 درصدی برای شهرداری از تاکسی‌های اینترنتی را باطل کرد و طبق این روی دیگر تاکسی‌های آنلاین نباید از مردم مبلغی به‌عنوان عوارض شهرداری دریافت کنند.

8-محبوب‌ترین شتاب‌دهنده‌های ایرانی در حوزه‌های فین تک و سلامت قرار دارند!

به نوشته سایت اتاق بازرگانی ایران از سال 95 که موج تأسیس شتاب‌دهنده‌ها در کشور شکل گرفت تاکنون 89 شتاب‌دهنده در ایران فعالیت می‌کنند. حوزه‌های فین تک و سلامت پس از شتاب‌دهنده‌های عمومی محبوب‌ترین حوزه فعالیت شتاب‌دهنده‌های ایرانی است.

9-شرکت ملی پست  ایران با ممنوع کردن ارسال مرسولات گران‌بها، استارتاپ ها را با مشکل روبرو کرد.

طی سه ماه گذشته ممنوعیت قبول مرسولات طلا و فلزات گران‌بها توسط شرکت ملی پست ایران بسیاری از کسب‌وکارها و استارتاپ ها را در ارسال محصولات خریداری‌شده توسط مشتریان با مشکل مواجه کرده است. این هفته رمضان علی سبحانی فر مدیرعامل شرکت ملی پست دلیل ایجاد این محدودیت را افزایش غیرمنتظره مرسولات پستی پس از شیوع کرونا عنوان کرد. سبحانی فر گفته است در تلاش هستند تا ماه آینده این محدودیت را رفع کنند.

10-با استقرار سرورهای سی. بی. ام در ایران، 7/2 میلیون یورو در پرداخت ارز صرفه‌جویی شد!

دوشنبه این هفته آذری جهرمی وزیر ارتباطات کشور در صحن مجلس گفت: در سال 96 پس از مذاکره با تلگرام این پیام‌رسان 70 سرور CDN در ایران مستقر کرده است. به گفته جهرمی در 9 ماه استقرار CDN های تلگرام در ایران 7/2 میلیون یورو صرفه‌جویی در پرداخت ارز برای خرید اینترنت انجام‌شده است. او گفت در ادامه چون تلگرام مسائل امنیتی ما را نپذیرفت، دستگاه‌های امنیتی شکایت کردند و در یک روالی این پیام‌رسان خارجی مسدود شد.

11-الزام پلتفرم‌ها برای تفکیک محتوای دو گروه سنی کودک و نوجوان.

 سه‌شنبه خبر رسید طبق مصوبه شورای عالی فضای مجازی تمامی پلتفرم‌ها و سکوهای ارائه‌دهنده محتوا و خدمات فضای مجازی ملزم به رده‌بندی محتوا و تفکیک محتوا بر اساس رده‌بندی سنی کودکان و نوجوانان شدند.

12-رونق تولید علم شرکت‌های استارتاپی ایرانی به‌رغم تحریم‌های جهانی!

یکشنبه این هفته روزنامه دنیای اقتصاد نوشت گزارش جدید یونسکو درباره ایران نشان‌دهنده این است که به‌رغم تحریم‌ها و قطع صادرات تکنولوژی همچنان تولید علم و رونق نوآوری شرکت‌های استارتاپی ادامه پیداکرده است هرچند اکنون در سال 2021 درآمدهای شرکت‌های موجود کاهش پیداکرده اما بااین‌حال رونق اکوسیستم در این مدت و حتی در دوران کرونا هم ادامه داشته است.

13-جایگزینی یا طراحی اپلیکیشن های جدید به‌جای اپ های مسدود شده پرکاربرد خارجی توسط بخش دولتی!

این هفته نسخه جدید و اصلاح‌شده اثر اخیر مجلس پیرامون ساماندهی فضای مجازی منتشر شد. در جدیدترین اصلاحات این طرح، بخش دولتی موظف شده تا در صورت عدم ارائه اپلیکیشن مناسبی برای جایگزینی اپ های خارجی پرکاربر مسدود شده، راسا اقدام به طراحی و ارائه اپلیکیشن و خدمت مشابه کند. پس از حواشی گسترده هفته‌های اخیر،  این طرح از دستور کار مجلس خارج‌شده بود؛ اما بررسی نسخه اصلاح‌شده اخیر در دستور کار این هفته مجلس قرارگرفته است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *