جمعه 5 شهریور با اخبار استارتاپی این هفته همراه باشید

1-فروش بیش از 18 میلیون بلیت هواپیما در کارنامه 7 ساله علی‌بابا!

دوشنبه این هفته شرکت علی‌بابا وارد هشتمین سال فعالیت خود شد. به این مناسبت علی‌بابا اعلام کرد بهار 1400 و پاییز 98 به ترتیب ازلحاظ حجم ریالی و تعداد سفر پرفروش‌ترین فصل‌ها و به همین ترتیب تیر 1400 و بهمن 98 ماه‌های رکورددار سفر در مهروموم‌های گذشته بوده‌اند. این ارقام نشان می‌دهد علی‌بابا توانسته به رکوردهای خود پیش از آغاز دوران کرونا بازگردد. همچنین علی‌بابا اعلام کرد در مدت 7 سال فعالیتش توانسته بیش از 18 میلیون بلیت هواپیما برای سفرهای داخلی و خارجی به فروش برساند.

2-حرکت اول در استارتاپ نت باکس سرمایه‌گذاری می‌کند.

دوشنبه شرکت حرکت اول از سرمایه‌گذاری در استارتاپ نت باکس خبر داد. سرمایه‌گذاری در نت باکس دومین سرمایه‌گذاری حرکت اول در سال 1400 و اولین سرمایه‌گذاری این مجموعه در حوزه رسانه است. نت باکس، ستاپ باکس و پلتفرمی در ارائه محتوا متشکل از سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای جانبی است که توسط جمعی از دانشجویان در مجتمع فناوری دانشگاه صنعتی شریف شکل‌گرفته و این اولین راند جذب سرمایه این استارتاپ محسوب می‌شود.

3-مریم نجفی به‌عنوان مدیرعامل جدید، هدایت فینووا را در دست گرفت.

یکشنبه خبر رسید آرین افشار مدیرعامل پیشین فینووا جای خود را به مریم نجفی داد. مریم نجفی طی سال‌های گذشته در سمت‌های مدیریت عامل، مدیر توسعه کسب‌وکار و مدیر سرمایه‌گذاری در شرکت‌هایی نظیر سابکو، مگفا، کارایاب، کارما و نیک ونچرز فعالیت کرده است. تاکنون بیش از 40 میلیارد تومان روی کسب‌وکارهای نوپا خصوصاً در حوزه فناوری‌های مالی توسط فینووا سرمایه‌گذاری شده است که از میان آن‌ها می‌توان به استارتاپهای لندو، بندار، باد دشت، فینچه، پینکت و اتاقک اشاره کرد.

4-کسب‌وکارهای کوچک می‌توانند تنها با پرداخت مبلغی ناچیز اینماد دریافت کنند.

این هفته خبر رسید مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، کسب‌وکارهایی را که ماهانه کمتر از 50 عدد تراکنش و مجموع مبلغ تراکنش‌های آن‌ها کمتر از 50 میلیون تومان باشد کسب‌وکار خرد تعریف می‌کنند. بنابراین این کسب‌وکارها اینماد بدون ستاره دریافت خواهند کرد. این اقدام به‌منظور تسهیل در فرایند صدور اینماد صورت گرفته است.

5-تعهد وزیر جدید وزارت ارتباطات جهت راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات ظرف 4 سال آینده!

این هفته عیسی زارع پور وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات در هنگام دفاع از برنامه‌های خود در مجلس و برای گرفتن رأی اعتماد از نمایندگان قول داد طی 4 سال آینده شبکه ملی اطلاعات و تمام تکالیف مربوط به وزارت ارتباطات را که حدود 70 درصد این شبکه است اجرا کند. او وعده داد تا با کمک جوانان فضای مجازی در تراز انقلاب اسلامی ایجاد کند. وی در صحبت‌هایش همچنین گفت امروز پلتفرم‌های خدمات رسان ایرانی خیلی خوبی داریم. در بحث خریدوفروش و تاکسی‌های اینترنتی پلتفرم‌های موجود ما را از پلتفرم‌های خارجی بی‌نیاز کرده‌اند. آیا همین کار را نمی‌توانستیم در حوزه‌های دیگر انجام دهیم؟ ما باید بتوانیم این کار را برای کشورهای دیگر نیز انجام دهیم.

6-سقوط تهران در رنکینگ جهانی استارتاپها

روزنامه دنیای اقتصاد این هفته در گزارشی نوشت تهران در رنکینگ جهانی استارتاپها با سقوط 174 پله‌ای در جایگاه 512 از بین 1000 شهر دنیا قرار گرفت. جدیدترین گزارش سالانه از کیفیت و کمیت کسب‌وکارهای استارتاپی جهان که تحت عنوان شاخص اکوسیستم استارتاپی منتشرشده حاکی است آمریکا از بین یک‌صد کشور در صدر فهرست قرار دارد. مرکز پژوهشی استارتاپ بلینک که درزمینهٔ مطالعات جهانی اکوسیستم استارتاپی فعالیت می‌کند گزارش سالانه خود از شاخص جهانی اکوسیستم استارتاپی را که به بررسی وضعیت هزار شهر و صد کشور می‌پردازد به‌روزرسانی کرده است. این گزارش به رتبه‌بندی اکوسیستم‌های استارتاپی شهرها و کشورهای جهان بر اساس کمیت، کیفیت و محیط کسب‌وکارهای استارتاپی می‌پردازد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *