جمعه 2 آبان ماه با اخبار استارتاپی این هفته همراه باشید

پادکست اخبار استارتاپی

چهارشنبه خبر رسید کافه سینرژی توسط مجموعه شناسا و بانک پاسارگاد با هدف هم‌افزایی میان اجزای اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری کشور و ارائه خدماتی از جمله برگزاری جلسه کاری، برگزاری رویدادهای تخصصی، برگزاری دوره‌های آموزشی، مشاوره و شبکه‌سازی با چهره‌های اکوسیستم استارتاپی کشور شروع به کار کرد.

سه‌شنبه مراسم چهاردهمین سالروز راه‌اندازی شبکه تلفن همراه ایرانسل در محل این شرکت برگزار شد. بیژن عباسی آرند (مدیرعامل ایرانسل) در این مراسم در رابطه با استارتاپها، از سرمایه‌گذاری در صندوق پژوهش و فناوری نوآوری خبر داد و گفت مرکز تحقیق و توسعه نیز در مرکز ایرانسل شکل گرفته که ذیل آن حمایت از استارتاپها مورد توجه قرار می‌گیرد. عباسی آرند اظهار کرد طی سرمایه‌گذاری ایرانسل در گروه اسنپ تاکنون حدود 5/2 میلیون به شکل غیرمستقیم و بیش از 3000 شغل مستقیم ایجاد شده است. عباسی تعداد مشترکان دیتای ایرانسل را بالغ بر 40 میلیون نفر عنوان کرد و گفت تا پایان سال گذشته سهم این اپراتور در اقتصاد دیجیتال کشور بالغ بر 15000 میلیارد تومان بوده است. او همچنین عنوان کرد سهم درآمدی ایرانسل تاکنون حدود 36000 میلیارد تومان بوده است.

دوشنبه تپ سی سرویس جدید خود با عنوان «هم خط» را معرفی کرد. این سرویس بر پایه استفاده از خودروهای پرظرفیت مانند مینی‌بوس و اتوبوس و با همکاری استارتاپ “به همراه” طراحی شده است. هم خط قابل برنامه‌ریزی بوده و کاربران آن می‌توانند از طریق اپلیکیشن تپسی به تعداد مورد نظرشان بلیط تهیه کرده و رأس ساعت مشخص شده در ایستگاه مورد نظر سوار مینی‌بوس شوند. این سرویس در فاز اول به صورت محدود در مسیرهای مشخص در تهران در دسترس کاربران است.

این هفته محمدجواد شکوری مقدم مدیرعامل آپارات گفت: طی روزهای اخیر برخی کاربران ویدئوهایی با موضوع چالش ترس و مومو را روی آپارات بارگذاری کرده بودند که بلافاصله اقدام به حذف آن‌ها کردیم. او ادامه داد روزانه بیش از 30000 ویدئو در آپارات بارگذاری می‌شود که بر اساس فرایندهای ذکر شده نظارت بر محتوا یک تیم 30 نفره آموزش دیده در طول 24 ساعت و 7 روز هفته مطابق با روش‌های مختلف به بازبینی محتوا مشغول‌اند.

این هفته خبر رسید یکی از فروشندگان Market Place دیجی کالا توانسته به رکورد فروش 43 میلیارد تومانی در کمتر از یک ماه در این فروشگاه آنلاین برسد. محسن فرجی که وارد کننده موبایل است به سایت دیجیاتو گفت که صاحب 5 فروشگاه در پاساژ علاءالدین تهران است و از سال 86 تاکنون با دیجی کالا همکاری می‌کند و اکنون بیش از 50 درصد فروششان از طریق دیجی کالا است. او معتقد است عدم همکاری او و چند فروشنده دیگر باعث شکست بامیلو شده و تاکید دارد که فروشندگان بزرگترین و مهم‌ترین شرکای تجاری Market Place دیجی کالا هستند.

دوشنبه نازنین دانشور (مدیر عامل تخفیفان) در مصاحبه‌ای خبر داد سرویس “پول تو ” تخفیفان بعد از گذشت یک سال به مرحله جدیدی رسیده و حالا قابلیت بازگرداندن پول به صورت وجه نقد را نیز به کاربران خود ارائه کرده است. سرویسی که باعث می‌شود پس از هر خرید اینترنتی مبلغی از آن خرید به خریدار بازگردد. به گفته دانشور قرار است پول تو به زودی برای خرید از فروشگاه‌های فیزیکی نظیر شهروند نیز فعال شود. به گفته او آمار استفاده از این سرویس بیشتر شده و ماهانه صدها میلیون در سرویس “پول” تو توسط خریداران اینترنتی ایجاد و به صاحب آن‌ها بازگردانده می‌شود.

این هفته شرکت علی‌بابا از تمدید همکاری با سازمان هلال‌احمر برای اعزام تیم‌های پزشکی و کمک‌رسانی به مناطق محروم در مواقع بحرانی خبر داد. علی‌بابا تا امروز موفق به ارائه حدود 200 فقره پرواز رایگان برای جابجایی تیم‌های پزشکی هلال‌احمر شده است. این همکاری در قالب مسئولیت‌های اجتماعی شرکت سفرهای علی‌باباست.

چهارشنبه این هفته روزنامه 7 صبح نوشت: گروه اسنپ با همکاری اسنپ ساپلای خود و مجموعه هایپراستار در حال راه‌اندازی فروشگاه‌های فیزیکی در سطح شهر است. این روزنامه نوشت شایعه‌ها حکایت از آن دارد که هایپراستار توسط سرمایه‌گذار خارجی خود با اسنپ وارد مذاکره شده و قرارداد جدیدی را امضا کرده است. طبق این قرارداد سوپرمارکت‌های محلی که می‌خواهند در این طرح حضور داشته باشند نام اسنپ را بر روی تابلوی خود خواهند زد و گویا در این همکاری هایپراستار نقش پر رنگی خواهد داشت و تعیین می‌کند هر کدام از سوپرمارکت‌های زیرمجموعه این قرارداد که با نام اسنپ فعالیت می‌کنند چه محصولی را و با چه قیمتی در آن به فروش برسانند.

هفته گذشته دیوان عدالت اداری رأی یک سال پیش شورای رقابت مبنی بر پایان انحصار اسنپ فود در بازار سفارش آنلاین غذا را باطل کرد. این هفته فرشاد فاطمی (عضو شورای رقابت) در گفتگو با پیوست اعلام کرد که این رأی توسط یکی از شعب دیوان عدالت اداری باطل شده نه هیات عمومی؛ بنابراین آن‌ها فرصت درخواست تجدیدنظر این رأی را خواهند داشت. در زمان صدور رأی شورای رقابت مهراد عبدالرزاق (رئیس هیات مدیره اسنپ فود) گفته بود رأی شورای رقابت یا هر مرجع تصمیم‌گیری دیگر لازم الاجراست. حسام آرمندهی در مقام عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای این هفته گفت: طبق نظرهای کارشناسی که به من رسیده تجدیدنظر آرای شورا طبق اصلاحات قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 فقط باید توسط هیات تجدیدنظر رقابتی صورت بگیرد. آرمندهی پیش‌تر گفت که باطل شدن رای شورای رقابت در پرونده انحصار اسنپ فود به نفع هیچ‌کس حتی متهم پرونده هم نیست.

سه‌شنبه اسنپ خبر داد ماه گذشته در استان تهران موتورسواران اسنپ باکس تا 10 میلیون تومان درآمد کسب کردند. اسنپ می‌گوید خدمات متنوع دیگر این شرکت همچون خدمات باشگاه رانندگان اسنپ باکس است و سهمیه بنزین موتورسواران از دیگر مزیت‌های فعالیت در اسنپ در کنار درآمد بالاست.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *