جمعه 2 مهر با اخبار استارتاپی این هفته همراه باشید.

1-رشد 48 درصدی میزان درآمد توسعه‌دهندگان پلتفرم بازار یکشنبه این هفته بازار گزارش سال 99 خود را منتشر کرد. بر اساس گزارش بازار این شرکت اکنون 44 میلیون کاربر فعال و 51 میلیون کاربر ثبت نامی دارد و بیش از 67 هزار توسعه‌دهنده با آن همکاری می‌کنند که طی 10 سال فعالیت بازار یعنی از سال 89 تا 99 بیش از 756 میلیارد تومان درآمد نصیب توسعه‌دهندگان این پلتفرم گردیده که 280 میلیارد تومان آن تنها در سال 99 محقق شده است. این رقم نسبت به سال 98 به میزان 48 درصد رشد کرده است. گزارش بیان می‌کند در سال گذشته 6/1 میلیارد بار نصب و به‌روزرسانی اپلیکیشن از طریق بازار انجام‌شده که ماه بهمن 99 با رقم 162 میلیون رکورددار بوده و بیشترین میزان دانلود را به خود اختصاص داده است. در بخش دیگری از گزارش بازار آمده دو عبارت اینستاگرام و بازی بیشترین عبارت‌های مورد جستجوی کاربران در سال 99 بوده‌اند. بازار می‌گوید 7/15 میلیون خریدار بازی و برنامه در پلتفرم خود دارد.

2-شرکت‌های بزرگ اینترنتی وارد فرابورس می‌شوند!

این هفته خبر رسید علیرضا توکلی کاشی کارشناس بازار سرمایه معتقد است شرکت‌های استارتاپی که به فروش بالای یک‌صد میلیارد تومان و کسب سود 10 میلیارد تومانی در سال رسیده‌اند دیگر استارتاپ نیستند و می‌توان آن‌ها را در میان 70 درصد شرکت‌های دارای سهام ممتاز بهابازار ایران برشمرد. به اعتقاد این کارشناس بازار سرمایه زمان ورود شرکت‌های بزرگ اینترنتی به بورس فرارسیدهاست.

3-فیدیبو به دانش آموزان و دانشجویان تسهیلات رایگان ارائه می‌دهد.

این هفته فیدیبو خبر داد به‌منظور حمایت از دانشجویان و دانش آموزان برای هر دانشجو و دانش‌آموز 20 هزار تومان کد اعتباری خرید از این پلتفرم در نظر گرفته است.

4-اعتراض استارتاپ های رزرو آنلاین اقامتگاه به تعلیق اعمال‌شده از طرف اداره میراث فرهنگی

به دنبال اعلام تعلیق فعالیت استارتاپ های رزرو آنلاین اقامتگاه توسط اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مدیران استارتاپهای جاباما، جاجیگا، شب، اتاقک و مکان چی روز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای مشترک به این تصمیم واکنش نشان دادند. به گفته آن‌ها این اقدام چیزی جز پاک کردن صورت‌مسئله نبوده و تنها موجب بازگشت بازار غیر شفاف و غیررقابتی خواهد شد. اثبات محرمیت افراد برای رزرو اقامتگاه‌ها با مالکیت شخصی و خانگی ظاهراً ریشه اصلی اختلاف میان سازمان میراث فرهنگی با پلتفرم‌های رزرو آنلاین اقامتگاه‌ها بوده است.

5-جنجال یکی از کاربران اسنپ در شبکه‌های اجتماعی به خاطر اشتباه اسنپ!

روزنامه 7 صبح در گزارش این هفته خود نوشت: اخیراً مهاجرت برای کاربران اسنپ در شبکه‌های اجتماعی بسیار خبرساز شده است. ماجرا ازاین‌قرار است که یک کاربر اسنپ حساب کاربری خود را شارژ کرده اما موفق به استفاده کردن از آن اعتبار نشده و نیز پول وی از سوی اسنپ به ایشان عودت داده نشده است.

6- شرکت تپ سی به‌عنوان نخستین شرکت اینترنت محور در فرابورس معرفی شد.

سه‌شنبه این هفته حجت اسماعیل‌زاده معاون پذیرش شرکت فرابورس ایران از شرکت تپ سی به‌عنوان نخستین شرکت اینترنت محور در فرابورس یادکرد و گفت تپ سی اکنون در فرایند پذیرش و درج است. این شرکت در دی‌ماه سال 99 به‌صورت مشروط پذیرش شد. وی افزود سایر شرکت‌های حقوقی در سال گذشته درخواست داده بودند باید اطلاعات مالی و کسب‌وکاری خود را به‌روز کنند تا در مسیر بررسی پذیرش قرار بگیرند.

7- سهمیه بنزین رانندگان تاکسی‌های اینترنتی به حسابشان واریز نشده است!

ابتدای هفته باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: سهمیه بنزین رانندگان تاکسی‌های اینترنتی هرماه باید طبق میزان پیمایش برای آنان واریز شود. اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که طی چند ماه گذشته واریز این سهمیه عقب‌افتاده است.

8-ارائه خدمات جدید بازار از طریق معرفی اپ های مشابه

بازار بخشی به نام اپلیکیشن های پیشنهادی دارد که سایر اپ های مشابه را به کاربران پیشنهاد می‌دهد. توسعه‌دهندگان اپلیکیشن می‌توانند به کمک آژانس تبلیغات دیجیتال بیما که به‌تازگی همکاری خود با بازار را آغاز کرده در این بخش که تبلیغات درگشت و گذار نام دارد اپلیکیشن خود را تبلیغ کنند و به ازای هر نصب مبلغی را بپردازند.

9-به گفته مرکز آمار ایران در حال حاضر 45 میلیون ایرانی در تلگرام عضو هستند.

این هفته مرکز آمار ایران در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد که 45 میلیون ایرانی در تلگرام عضو هستند و روزانه 15 میلیارد پیام در این شبکه اجتماعی ارسال می‌کنند. بر اساس این گزارش جمع کل بازدید ایرانی‌ها در تلگرام به 3 میلیارد بازدید در روز هم می‌رسد.

10-بیش از 10 میلیون نفر ایرانی سرمایه‌های خود را به رمز ارز تبدیل کرده‌اند.

امیرحسین راد مدیرعامل صرافی رمز ارز نوبیتکس گفت: حجم روزانه بازار معاملات رمز ارزها در ایران در برهه‌ای تا 10 هزار میلیارد تومان هم رسیده است. به گفته او در حدود 10 تا 15 میلیون ایرانی سرمایه‌های خود را به رمز ارز تبدیل کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *