2-شرکتهای بزرگ اینترنتی وارد فرابورس میشوند!
این هفته خبر رسید علیرضا توکلی کاشی کارشناس بازار سرمایه معتقد است شرکتهای استارتاپی که به فروش بالای یکصد میلیارد تومان و کسب سود 10 میلیارد تومانی در سال رسیدهاند دیگر استارتاپ نیستند و میتوان آنها را در میان 70 درصد شرکتهای دارای سهام ممتاز بهابازار ایران برشمرد. به اعتقاد این کارشناس بازار سرمایه زمان ورود شرکتهای بزرگ اینترنتی به بورس فرارسیدهاست.
4-اعتراض استارتاپ های رزرو آنلاین اقامتگاه به تعلیق اعمالشده از طرف اداره میراث فرهنگی
به دنبال اعلام تعلیق فعالیت استارتاپ های رزرو آنلاین اقامتگاه توسط اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری مدیران استارتاپهای جاباما، جاجیگا، شب، اتاقک و مکان چی روز یکشنبه با انتشار بیانیهای مشترک به این تصمیم واکنش نشان دادند. به گفته آنها این اقدام چیزی جز پاک کردن صورتمسئله نبوده و تنها موجب بازگشت بازار غیر شفاف و غیررقابتی خواهد شد. اثبات محرمیت افراد برای رزرو اقامتگاهها با مالکیت شخصی و خانگی ظاهراً ریشه اصلی اختلاف میان سازمان میراث فرهنگی با پلتفرمهای رزرو آنلاین اقامتگاهها بوده است.
5-جنجال یکی از کاربران اسنپ در شبکههای اجتماعی به خاطر اشتباه اسنپ!
روزنامه 7 صبح در گزارش این هفته خود نوشت: اخیراً مهاجرت برای کاربران اسنپ در شبکههای اجتماعی بسیار خبرساز شده است. ماجرا ازاینقرار است که یک کاربر اسنپ حساب کاربری خود را شارژ کرده اما موفق به استفاده کردن از آن اعتبار نشده و نیز پول وی از سوی اسنپ به ایشان عودت داده نشده است.
6- شرکت تپ سی بهعنوان نخستین شرکت اینترنت محور در فرابورس معرفی شد.
سهشنبه این هفته حجت اسماعیلزاده معاون پذیرش شرکت فرابورس ایران از شرکت تپ سی بهعنوان نخستین شرکت اینترنت محور در فرابورس یادکرد و گفت تپ سی اکنون در فرایند پذیرش و درج است. این شرکت در دیماه سال 99 بهصورت مشروط پذیرش شد. وی افزود سایر شرکتهای حقوقی در سال گذشته درخواست داده بودند باید اطلاعات مالی و کسبوکاری خود را بهروز کنند تا در مسیر بررسی پذیرش قرار بگیرند.
8-ارائه خدمات جدید بازار از طریق معرفی اپ های مشابه
بازار بخشی به نام اپلیکیشن های پیشنهادی دارد که سایر اپ های مشابه را به کاربران پیشنهاد میدهد. توسعهدهندگان اپلیکیشن میتوانند به کمک آژانس تبلیغات دیجیتال بیما که بهتازگی همکاری خود با بازار را آغاز کرده در این بخش که تبلیغات درگشت و گذار نام دارد اپلیکیشن خود را تبلیغ کنند و به ازای هر نصب مبلغی را بپردازند.
9-به گفته مرکز آمار ایران در حال حاضر 45 میلیون ایرانی در تلگرام عضو هستند.
این هفته مرکز آمار ایران در تازهترین گزارش خود اعلام کرد که 45 میلیون ایرانی در تلگرام عضو هستند و روزانه 15 میلیارد پیام در این شبکه اجتماعی ارسال میکنند. بر اساس این گزارش جمع کل بازدید ایرانیها در تلگرام به 3 میلیارد بازدید در روز هم میرسد.
10-بیش از 10 میلیون نفر ایرانی سرمایههای خود را به رمز ارز تبدیل کردهاند.
امیرحسین راد مدیرعامل صرافی رمز ارز نوبیتکس گفت: حجم روزانه بازار معاملات رمز ارزها در ایران در برههای تا 10 هزار میلیارد تومان هم رسیده است. به گفته او در حدود 10 تا 15 میلیون ایرانی سرمایههای خود را به رمز ارز تبدیل کردهاند.