جمعه 29 اسفند با اخبار استارتاپی این هفته همراه باشید

1-سرآوا در گزارش عملکرد خود خبر از اختصاص کامل سهامش به سهامداران ایرانی را داد.

این هفته گزارش عملکرد سال 99 شرکت سرآوا منتشر شد. سرآوا در این گزارش می‌گوید: در سال جاری یکی از محورهای اصلی فعالیت‌های خود را کمک به عرضه اولیه سهام یا همانIPO برخی شرکت‌های پورتفولیوی خود گذاشته است. همچنین بر اساس گزارش سرآوا سرمایه‌گذاری‌هایی در قالب سرمایه در سه شرکت پورتفولیوی خود یعنی تخفیفان، نوار و تسکولو در سال 99 داشته است. گزارش می‌گوید فرایند خروج کامل سرمایه‌گذار اروپایی سرآوا در سال 99 نهایی شده و به زودی به سرانجام می‌رسد. و مالکیت و سهام سرآوا 100 درصد متعلق به سهامداران ایرانی خواهد بود. سرآوا در گزارش خود اعلام کرد: طی 9 سال فعالیت، بیش از 300 میلیون دلار روی کارآفرینان ایرانی و در بیش از 35 استارتاپ کشور سرمایه‌گذاری کرده است.

2-گزارش سال 99 شرکت علی‌بابا از کسب رتبه اول گردشگری آنلاین توسط این شرکت خبر داد.

دوشنبه این هفته علی‌بابا گزارش سال 99 خود را منتشر کرد. علی‌بابا  در این گزارش می‌گوید: 60 درصد سهم بازار گردشگری آنلاین را در اختیار دارد و اکنون صاحب رتبه یک سفر در کشور است. در این گزارش آمده است خدمات علی‌بابا بیش از 90 درصد گزینه‌های موجود بازار و 610 مقصد در دنیا را در سال 99 پوشش داده است. گزارش علی بابا نشان می‌دهد فروش آن در تمامی محصولات بر اساس درآمد ناخالص فروش با آغاز شیوع کرونا در اسفند 98 سقوط سهمگینی را پشت سر گذاشته؛ اما در بهمن ماه امسال دوباره به نقطه اوج سال گذشته خود رسیده، هرچند حجم این بازار به‌طورکلی کوچک‌تر شده است. علی بابا می‌گوید بیش از 70 آژانس در پلتفرم مارکت پلیس آن فعال هستند و تور می‌فروشند. بر اساس گزارش علی بابا از شیوع کرونا تا امروز تعداد 800 هزار استرداد مسافران را به ارزش 287 میلیارد تومان انجام داده است.

3-مروری بر گزارش ابرآروان در سال 99

سه‌شنبه ابر و آروان گزارش سالانه خود را منتشر کرد. بر اساس این گزارش ابر و آروان اکنون هشتمین CDN پرفروش جهان است و 65 هزار مشتری دارد که بیش از 5000 تای آن‌ها مشتری خارجی هستند و بیشترین آن از کشور هند است. ابر و آروان می‌گوید : تیم آن از 96 نفر در سال 98 به 149 نفر در سال 99 رسیده است. بر اساس گزارش آروان پرترافیک‌ترین سامانه‌ها در سال 99 که از بستر این شرکت استفاده می‌کنند به ترتیب: حمل و نقل یعنی تاکسی آنلاین و مسیریاب‌ها، خرید خودرو، خدمات بانکی و بازار سرمایه، فیلم و سریال آنلاین و رسانه‌ها بوده است. طی سال جاری سامانه‌های خدمات سفر کمترین ترافیک را روی بستر آروان ایجاد کرده‌اند. گزارش ابر و آروان نشان می‌دهد اینترنت ایران در کل سال 99 کمتر از  1/0 درصد با قطعی کامل مواجه بوده و 5 درصد نیز با اختلال روبه‌رو شده است.

4-پوشش بیمه تکمیلی هم به خدمات اسنپ دکتر اضافه شد.

یک‌شنبه اسنپ دکتر خبر داد پوشش بیمه تکمیلی به خدمات آن اضافه شده است. این امکان با همکاری بیمه سامان آغاز شده و به‌زودی بیمه‌های دیگر هم به آن افزوده می‌شود. بیمه‌شدگان می‌توانند با استفاده از باقیمانده پوشش ویزیت در بیمه‌نامه تا سقف 150 هزار تومان یا 5 بار مشاوره رایگان با پزشک متخصص از خدمات اسنپ دکتر استفاده کنند.

5-دیوار در گزارش خود بهترین زمان ثبت آگهی برای دیده شدن را اعلام کرد.

روز یک‌شنبه دیوار گزارشی از مرکز تماس و پشتیبانی خود منتشر کرد: در تابستان امسال تعداد کل تماس‌ها در طول فصل به عدد 500 هزار نزدیک شده که بیشترین میزان نسبت به گذشته بوده است. دیوار اعلام کرد سه‌شنبه‌ها شلوغ‌ترین و جمعه‌ها خلوت‌ترین روز مرکز تماس آن است که آگهی‌های کمتری توسط مردم ثبت می‌شود. به عبارتی یعنی صبح زود یا نیمه‌های شب. دیوار بر اساس این داده‌ها همچنین می‌گوید: بیشترین حجم آگهی‌های ثبت‌شده در آن نخست مربوط به استان تهران و سپس استان خراسان رضوی است.

6-مایکت در گزارش سال 99 خود خبر از رشد 60 درصدی تعداد کاربران خود داد.

این هفته مایکت خبر داد از ابتدای امسال با رشد بیش از 60 درصد مواجه شده و از 16 میلیون نصب فعال در بهار و تابستان 99 به 26 میلیون نصب فعال در روزهای پایانی امسال رسیده است.

 

7-رونمایی از اپلیکیشن فام توسط موسسه اعتباری ملل

شنبه این هفته موسسه اعتباری ملل، اپلیکیشن حوزه پرداخت فام را معرفی کرد که به گفته آن‌ها از هوش مصنوعی بهره می‌برد و امکاناتی برای نابینایان و ناشنوایان در آن تعبیه‌شده است. مدیران این اپلیکیشن اعلام کردند فام قرار است به یک مگا اپ تبدیل شود و انواع و اقسام خدمات را عرضه کند. در حال حاضر مشاوره آنلاین پزشکی وجود دارد.

8-سرمایه‌گذاری صندوق خطرپذیر پرشیا روی استارتاپ فیاتک

شرکت سرمایه‌گذاری پرشیا روز دوشنبه خبر داد: در استارتاپ فیاتک که نرم‌افزار مدیریت یکپارچه به مراکز داده ارائه می‌دهد سرمایه‌گذاری کرده است. پرشیا فام تاکنون روی 4 استارتاپ سرمایه‌گذاری کرده است.

9- تفاهم‌نامه همکاری میان پارک فناوری پردیس و شورای علم و فناوری کشورهای نیکاراگوئه امضا شد.

یک‌شنبه این هفته تفاهم‌نامه همکاری میان پارک فناوری پردیس و شورای علم و فناوری کشورهای نیکاراگوئه با حضور سفیران دو کشور امضا شد. رئیس پارک پردیس در این مراسم گفت: درزمینهٔ تجهیزات پزشکی و امنیت سایبری شرکت‌های موفقی در پارک مستقر هستند که می‌توانند همکاری در این حوزه را به‌وسیله آن‌ها آغاز کرد.

10-نظارت سازمان صداوسیما توسط ساترا بر تمام مراحل تولید آثار حرفه‌ای در فضای مجازی تصویب شد.

این هفته نمایندگان مجلس سرانجام افزایش 10 درصدی درآمد دولت از اپراتورها را تصویب کردند. همچنین نمایندگان مقرر کردند تا سازمان صداوسیما توسط ساترا بر تمام مراحل تولید آثار حرفه‌ای در فضای مجازی نظارت کند. وزارت ارتباطات نیز مکلف شد به نحوی سیاست گزاری کند که توسعه اقتصاد دیجیتال بر بستر شبکه ملی اطلاعات دارای مزیت‌های مالی و اقتصادی قابل توجهی نسبت به توسعه آن خارج از شبکه ملی اطلاعات باشد.

11-پیام‌رسان‌های اجتماعی بومی و بازار 20 میلیون نفری آن‌ها

این هفته معاون وزیر ارتباطات اعلام کرد پیام‌رسان‌های اجتماعی بومی حدود 20 میلیون کاربر دارند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *