معرفی فضای کاری اشتراکی و شتابدهنده پویتک

مصاحبه با مدیر شتابدهنده پویتک

معرفی مختصر از مرکز پویتک

«پویتک» یک شتاب‌دهنده و فضای کار اشتراکی است. در پویتک تلاش می‌کنیم اکوسیستم کوچکی را تشکیل دهیم و تمامی نیازهای یک استارت‌آپ را برآورده سازیم. توسعه‌دهندگان نرم‌افزار، گرافیست‌ها، مشاوران مالی و حقوقی، رسانه‌ها، مربیان و سرمایه‌گذاران در کنار هم، اکوسیستم پویتک را تشکیل داده‌اند.

در پویتک مفاهیمی چون صداقت و راستی، عدالت اجتماعی و برابری، توسعه‌ی پایدار، خلاقیت و نوآوری و نیز فرهنگ و خردورزی از ارزش بالایی برخوردار هستند

پویتک» در زبان اوستایی به معنی پاک و پاک کننده است. «پویتک» کهن‌ترین نام خلیج فارس، برآمده از کتاب اوستا است. «پویتک» یک فناوری پویاست. نگرش پویتک در چاره‌اندیشی برای چالش‌ها، بر اساس چهار ویژگی نهادینه شده است: کلان‌نگری، دانش‌بنیانی و کارشناسی، فرآیندمحوری و همچنین پایداری و توازن.

زندگی به سبک پویتک یک زندگی‌ پاک و پایدار است که با نگاه به آینده و با بهره‌برداری پویا از فناوری، حریم محیط ‌زیست و میراث فرهنگی و معنوی را پاس می‌دارد.

کسب درآمد جز جدا نشدنی هر کسب‌وکاری است اما نه به هر بهایی. پویتک تنها در مسیری گام بر می‌دارد که در راستای مشکل واقعی زندگی مردمان، افقی نو نمایان کند. ما بر این پیمانیم که با روش‌های نوآورانه، پاک و پایدار، همه‌ی توانمان را برای توسعه و ترویج زندگی به سبک پویتک و «رسیدن به حال خوب برای همه» به کار گیریم.

اولویت‌های پویتک

با توسعه یا بومی‌سازی فناوری‌ها و روش‌های نوین آموزشی، به پرورش شهروند یاری می‌رساند.

در افزایش میزان دسترسی به خدمات درمانی، عدالت مالی در پرداخت هزینه‌ها و خدمات بیمه‌ای کارآمد است.

در رشد فرهنگ کارآفرینی، فرهنگ شهروندی، فرهنگ کتاب‌خوانی و مانند آن کارایی به سزایی دارد.

در بهبود معضلات زندگی شهری همچون ترافیک، آلودگی هوا و محیط‌زیست و دیگر موارد کمک می‌کند.

هم‌بنیان‌گذار

سابقه رفاقت «علی» و «احسان» به سال ۸۴ برمی‌گردد. بنیان‌گذاران پویتک طی سال‌های رفاقت، دغدغه‌ی مشترکی پیدا کردند و کسب‌وکار خود را با هدفی مشترک پیوند زدند: «می‌خواهیم کاری کنیم که حال همه خوب باشد»

ما دغدغه‌ی مشترکی داریم و کنش خود را با هدفی مشترک پیوند زدیم: می‌خواهیم کاری کنیم که «حال» همه خوب باشد.

 

علی صالحی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا از دانشگاه تهران است. مدیریت سیستمی و استراتژی حوزه‌ی تخصصی اوست و هم‌اکنون رییس کمیته‌ی توانمندسازی «شورای هماهنگی انجمن‌های گردشگری ایران» است. «توسعه» از مهم‌ترین مقولات مورد علاقه‌ی او به حساب می‌آید.

احسان فقیه

کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک است و از سال ۸۶ به‌طور جدی به حوزه‌ی کسب‌وکار وارد شد. او دو سال عضو آزمایشگاه «تعامل انسان و ربات» دانشگاه تهران بود و هم‌اکنون عضو هیئت مدیره‌ی دو موسسه‌ی آموزشی موفق است. او به فلسفه و ادبیات علاقه‌ی زیادی دارد.

گالری تصاویر

راه‌های ارتباطی با مرکز

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *